Revista L'Ullal 35

Revista L'Ullal #35:

Comencem un curs que dibuixàvem abans que s’acabara l’altre amb incertesa però al mateix temps, pensant que aniria tot millor; potser pensàvem que tothom estaria ja vacunat i el virus quedaria com un record. Doncs res d’això ha ocorregut. Malgrat el núvol que ens amenaça, nosaltres seguim amb unes ganes intactes de treballar com sempre hem fet, progra-mant el curs amb il·lusió però amb la precaució que pertoca.

L’escola d’adults i la seua Associació de Persones Adul- tes (APAP) obri les seues portes apostant com sempre ha fet per una educació participativa, democràtica, social, feminista i transformadora.

Ideals d’aprenentatge que hem aprés de Paulo Freire del qual ara es compleixen 100 anys del seu naixement. Més que mai ara cobra força la seua pedagogia, pedagogia on l’alumnat és mestre i és comunitat d’aprenentatge. On l’educació perma- nent de persones joves i adultes al llarg i ample de la vida, és la clau de l’alliberament humà, de la responsabilitat i compro- mís per formar-se. L’educació social ens humanitza, ens ajuda a pensar en l’altra persona, eixa tan diferent, l’estrangera, la socialment excluida, la dona... i així, conformar un altre món, només possible amb l’accés a l’educació.

Amb aquesta revista volem mostrar només un xicotet exemple de la implicació de la nostra comunitat educativa amb l’entorn que ens conforma. Tornem a agrair a tota la comunitat educativa el seu su- port en aquests temps tan complicats, seguirem endavant amb el vostre suport i ànim.

Compartir:

Publicaciones relacionadas: